Home | Route | Inloggen boekhouding | Neem contact op | Zoeken op website:

Tarieven

Wij bieden onze diensten aan tegen concurrerende tarieven. In veel van de gevallen zijn wij minimaal de helft goedkoper dan een gemiddeld accountantskantoor. Westra & Hoekema biedt totaalpakketten aan waardoor de ondernemer precies weet wat er per boekjaar betaald moet worden.

Ook particulieren zijn voor hun aangifte inkomstenbelasting bij ons altijd van harte welkom.

U betaalt vanzelfsprekend voor de tijd die wij aan uw onderneming besteden.

In de filosofie van ons kantoor is het resultaat en de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden het belangrijkste en niet wie de werkzaamheden voor u heeft uitgevoerd. Onze uurtarieven zijn daarom gekoppeld aan de diensten die wij u leveren en niet aan de persoon die de dienst voor u verricht.

Tijd die wij besteden aan eenvoudige vragen of informatieverzoeken die wij kort per e-mail of telefoon kunnen beantwoorden wordt niet aan u in rekening gebracht; dat behoort in onze visie tot de service van ons kantoor.

Totaalpakket

Indien u gebruik wilt maken van onze pakketten dan bieden wij u een vast tarief. U weet van tevoren waar u aan toe bent. Wij schatten de kosten per jaar in en geven u duidelijk aan wat dit per jaar kost en wat u voor dit bedrag van ons mag verwachten. Uiteraard ontvangt u hiervan vooraf een bevestiging. Het is bij ons mogelijk om iedere maand een factuur te ontvangen van een deel van de geschatte kosten zodat u niet onverwacht voor hoge uitgaven komt te staan.

Uurtarief

Natuurlijk is het ook mogelijk om zonder vaste afspraken de financiële boekhouding door ons te laten verzorgen. Hiervoor zal dan de benodigde tijd berekend worden tegen het uurtarief.

Elk type dienstverlening heeft bij ons kantoor een eigen uurtarief. De hoogte van het uurtarief is afhankelijk van de complexiteit van de werkzaamheden en de daarvoor benodigde deskundigheid

Onze uurtarieven liggen tussen de € 40,- en de € 75,- excl. btw per uur.

Particulieren

T-biljet voor studenten en scholieren € 30,-
Particulieren aangifte inkomstenbelasting (alleenstaanden) € 40,-
Aangifte inkomstenbelasting met bijleen regeling (alleenstaanden) € 50,-
Aangifte inkomstenbelasting (fiscaal partners) € 40,-
Aangifte inkomstenbelasting met bijleen regeling (fiscaal partners) € 60,-

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een op maat gemaakte offerte, zodat u ook weet waar u aan toe bent!

Referenties | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Sitemap | Disclaimer