Home | Route | Inloggen boekhouding | Neem contact op | Zoeken op website:

Abonnementen en tarieven

Abonnementen en tarieven

 

De volgende abonnementsvormen zijn beschikbaar:

FACTURERING (€ 15,- p.m.)
Deze abonnementsvorm wordt gekozen door klanten die uitsluitend hun facturering geautomatiseerd willen uitvoeren. De facturen worden automatisch doorgestuurd naar de centrale administratie van uw adviseur.

BASISBOEKHOUDEN (€ 22,50 p.m.)
Deze abonnementsvorm wordt gekozen door klanten die hun boekhouding permanent willen raadplegen. Met dit abonnement kan de klant ook conceptboekingen (inboeken kas, bank en giro dan wel in- en/of verkoopfacturen) doen die pas na controle door de accountant definitief worden gemaakt. Ook is het mogelijk om bankmutaties elektronisch in te lezen.

BOEKHOUDEN PLUS  (€ 34,95 p.m.)
Hierbij heeft men dezelfde faciliteiten als bij Basis Boekhouden. Extra's heeft men in de vorm van het definitief boeken, het opvragen van basisrapporten, beheren van dimensies (bijvoorbeeld grootboekrekeningen) en het elektronisch betalen.

MKB BOEKHOUDEN  (€ 49,95 p.m.)
Met deze abonnementsvorm kan men, naast de functionaliteit van Boekhouden Plus, ook de verkoopfacturering doen en is het mogelijk kostenplaatsboekingen te verrichten en vooraf begrotingen in te voeren waarmee de gerealiseerde resultaten kunnen worden bewaakt.

PROFESSIONEEL BOEKHOUDEN  (€ 75,00 p.m.)
Deze meest geavanceerde abonnementsvorm is met name geschikt voor bedrijven met een projectadministratie en/of urenverantwoording door medewerkers en onkostenfuncties.

FLEXIBILITEIT
De genoemde abonnementsvormen hebben een vast maandelijks tarief. De tarieven zijn exclusief BTW. Het is eenvoudig om de abonnementsvorm te veranderen indien u bijvoorbeeld meer functionaliteit wenst. Naast bovenvermelde abonnementsvormen zijn andere opties mogelijk. 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Postadres
De Buorren 59 a
8408 HJ Lippenhuizen

Telefoon
0513 436 749

Hans Westra
06 382 40 378

Vestiging Koudum
Farswei 18
8723 GH Koudum

Telefoon
0514 856 914

Johan Hoekema
06 221 08 151

BTW nummer
8196.23.714.B01

KvK
01133801
te Leeuwarden

Klik hier voor een routebeschrijving met kaart.

Referenties | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Sitemap | Disclaimer