Home | Route | Inloggen boekhouding | Neem contact op | Zoeken op website:

Twinfield

Twinfield is de grootste web-dienst voor online boekhouden in Europa. Om vanaf elke lokatie veilig te kunnen samenwerken met uw accountant, klant of collega heeft u alleen een PC of Apple Mac nodig. Geen software.

 

Twinfield

Twinfield is de grootste web-dienst voor online boekhouden in Europa. Om vanaf elke lokatie veilig te kunnen samenwerken met uw accountant, klant of collega heeft u alleen een PC of Apple Mac nodig. Geen software.

Waarom Twinfield? 10 redenen :

  1. Werk samen met uw collega's of met uw adviseur. Zowel u als uw adviseur beschikken over veilige real-time toegang tot de gegevens van uw boekhouding vanaf elke computer. U en uw adviseur genereren rapporten op basis van precies dezelfde gegevens.
  2. Vraag uw adviseur of interne administrateur om advies, zonder dat iemand zijn kantoor hoeft te verlaten.
  3. Het is niet langer nodig om uw gegevens op USB Stick of CD aan te leveren. Al uw gegevens zijn altijd 100% accuraat beschikbaar bij zowel u als uw administratiekantoor.
  4. Aangezien alle gegevens accuraat en up-to-date zijn, kunt u uw beslissingen nemen op basis van de huidige situatie, en niet op een situatie zoals deze gisteren, vorige week of nog langer geleden was.
  5. Rapporten voorzien u van professionele overzichten, waar nodig kunt u deze online bewerken vanuit Microsoft Excel.
  6. Autoriseer uw BTW aangifte zoals deze voor u is klaargezet door uw adviseur en verstuur het online naar de belastingdienst met uw eigen PIN code.
  7. Twinfield installeert niets op uw computer; een internet browser op een PC (met Internet Explorer) of Apple (met Firefox) is alles wat u nodig heeft.
  8. U hoeft geen initiele investering te doen om te kunnen starten. Twinfield factureert u alleen wanneer u geactiveerd bent op het systeem. Er zijn geen verborgen kosten voor online ondersteuning, onderhoud of nieuwe software-versies. Alles is inbegrepen in het abonnementstarief.
  9. Twinfield is als web-dienst volledig ontwikkeld voor gebruik met behulp van internet en heeft hierin al meer dan 10 jaar ervaring. Twinfield is een modern systeem en is klaar voor de toekomst.
  10. Twinfield is eenvoudig uit te breiden en daarmee geschikt voor zowel kleinere als (middel)grote organisaties. Twinfield beschikt over veel referenties bij ondernemers, die zowel via een accountant als ook direct aangesloten zijn. De Twinfield helpdesk is in staat om lokale ondersteuning te bieden vanuit meerdere landen om van de online boekhouding bij uw groeiende organisatie een succes te maken.
Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van Twinfield: www.twinfield.com.

 

Waarom Westra & Hoekema?

Bij Westra & Hoekema houden we van prettig, goed en zakelijk samenwerken met onze opdrachtgevers.
Uitbesteden van uw administratie betekent bij ons niet dat u het zicht erop verliest.
In tegendeel, wij geven een helder inzicht in de werkzaamheden en de kosten.

Referenties | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Sitemap | Disclaimer